Thursday 19 July 2012

M.A.t.E Ensemble two forthcoming live shows


Οι M.A.t.E ή αλλιώς Μeetings Along the Edge είναι μια μουσική συνεργασία που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2011 στην πόλη της Θεσσαλονίκης από τους Αδάμ Σιάγα (live electronics, scratch, synths, programming, ney) και Θωμά Κωστούλα (drums programming) και η οποία μετρά πολλές live εμφανίσεις στα πιο underground σημεία της πόλης.

Το μουσικό ύφος των M.A.t.E χαρακτηρίζεται από trip hop, drum n bass, dubstep, dub και cinematic ηχοχρώματα και σε συνδυασμό με video projections δίνουν ένα προσωπικό οπτικοακουστικό αποτέλεσμα. 

Εμείς είμαστε από τους τυχερούς που έχουμε δει μέχρι σήμερα live τους M.A.t.E. και μπορούμε να πούμε ότι εντυπωσιαστήκαμε. Είναι πολύ καλοί και αξίζει ανεπιφύλακτα να τους δείτε.

Έτσι σήμερα Πέμπτη 19/7 δίνεται η ευκαιρία αυτή σε όσους είναι στην Θεσσαλόνικη καθώς εμφανίζονται στον Πολυχώρο Εκτ6ς (Ορφανίδου 5) λίγο μετά τις 21.00 με προαιρετικό αντίτιμο εισόδου 3 ευρώ για την ενίσχυση των μουσικών.

Όμως την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένη την Πέμπτη 26 Ιουλίου οι M.A.t.E. κατεβαίνουν για την πρώτη τους ever live εμφάνιση στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Τώρα Κ44. Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 22.00, η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ θα τους πλαισιώσουν με το δικό τους live act οι ShiftPlusSlash.

Οι Shiftplusslash (aka Shift+/ = ?) ξεκίνησαν το 2011 ως ένα εικαστικό πρότζεκτ που αναζητούσε νέες διαδρομές στο ψηφιακό μας σύμπαν. Έναν χρόνο αργότερα, στις αρχές του 2012, συγκροτείται η ομάδα που την αποτελούν οι Ιάσονας Γαβριηλίδης και Κωνσταντίνος Νησίδης.

Σήμερα οι Shift δουλεύουν και πειραματίζονται συστηματικά με τα νέα μέσα εντάσοντας στη δουλειά τους το "procedural animation" και το "generative design", παράλληλα συνεργάζονται με μουσικούς καθώς και άλλους καλλιτέχνες. 

Δείτε τους live!

No comments: