Monday 23 July 2012

26/7 Paranoise presents Fresh Bass Grooves night at Manitu bar / Volos!

Η ομάδα του Paranoise Radio έπειτα από πολλές και συνεχείς εκκλήσεις φίλων του όλα αυτά τα χρόνια, κατηφορίζει για πρώτη φορά προς τον Βόλο για ένα μεγάλο paranoise party!

H αφορμή δόθηκε από την συμμετοχή του Paranoise στο επερχόμενο Vibes Festival κι έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε ότι ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την δικιά σας hyper διάθεση για ένα upper party την Πέμπτη 26 Ιουλίου στο Manitu Bar (Γραβιάς 16, Παλαιά Βόλου) για το ιδανικό warm up ενόψει του διήμερου fest στο Πήλιο.



4 παραγωγοί του σταθμού πρόκειται να επελάσουν στα decks του Μanitu με σκοπό να διαδώσουν με τον ιδανικό τρόπο και να μοιραστούν μαζί με εσάς τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά tunes της σύγχρονης χορευτικής αστικής μουσικής, παίζοντας κομμάτια ολόφρεσκα και ανωτέρας αισθητικής που σε ελάχιστα events στην χώρα μπορoύμε να ακούμε. 

Aπό τα Beats και το Hip Hop στο Glitch και την Dub, από την Future Garage και την 2-Step σε πιο Funky και Techno εκδοχές τoυ Bass ήχου, από την Dubstep στο Ηalf-step και την Drum 'n' Bass.

Την ερχόμενη Πέμπτη λοιπόν fresh bass grooves θα έχουν ολονυκτία, καταλαμβάνοντας τα ηχεία, κατακλύζοντας τον χώρο του Manitu Bar και προκαλώντας αστείρευτη ενέργεια και ασυγκράτητα bass vibes στους παρεβρισκόμενους με σκοπό την απογείωση!

Tα μπασάτα grooves and feelings θα προσφέρουν οι Bobobush, Margasv, Plughead, Nikos

Οι πρώτες μουσικές δονήσεις θα γίνουν αντιληπτές στις 23.00 και η είσοδος θα είναι δωρεάν. 

just be there bass loverz...

No comments: