Thursday 12 July 2012

*Κακό Συναπάντημα - Pressureality album out now!


Μία από τις αγαπημένες μας ελληνικές μπάντες και καλύτερες εγχώριες, οι Κακό Συναπάντημα επέστρεψαν πριν λίγες μέρες και κυκλοφορούν το δεύτερο ολοκληρωμένο album τους. 


Τα τελευταία 8 χρόνια το Κακό Συναπάντημα εξελίχθηκε σταδιακά σε 9-μελή reggae-dub μπάντα. Βασικό στοιχείο τους ο κοινωνικός - άμεσος ελληνικός στίχος - συνέχεια μιας δεκαπενταετούς πορείας. Επιρροές όλης της παρέας εισχωρούν στην  Reggae που παίζουν κάνοντας την πολυμορφική και πλέον χαρακτηριστική. Έχουν εμφανιστεί σε δεκάδες χωριά και πόλεις της Ελλάδας και έχουν συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ που εκφράζουν την δράση τους καθώς και ως support live σε κορυφαίες μπάντες της παγκόσμιας reggae σκηνής όπως Groundation, Dub Inc κ.ά. Το 2008 κυκλοφόρησαν το ομώνυμο πρώτο τους cd ως μπάντα, ως ανεξάρτητη παραγωγή, το οποίο και εξαντλήθηκε.

4 χρόνια μετά λοιπόν, κάνουν δισκογραφικά το δικό τους μεγάλο και πολυαναμενόμενο come back. Εξέλιξαν και βελτίωσαν πολύ την μουσική τους, έγραψαν νέα κομμάτια με εντελώς επίκαιρο στίχο για να μας κάνουν και πάλι να τους τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μαζί τους. Το Pressureality φωνάζει παρόν!

11 ξεχωριστά tracks με συνολική διάρκεια του album τα 45 λεπτά. Κάποια από αυτά ήδη έχουν αγαπηθεί από πολύ κόσμο και τα ακούει συνέχεια on repeat είτε στο youtube που έχουν ανέβει είτε από το cd για όσους το έχουν ήδη προμηθευτεί. 


01. Eγνατία
02. Λάθος Camping
03. Τώρα
04. Δημοσιογράφοι
05. Sun
06. Μετοχές
07. Επιχείριση Κεραυνός
08. Βιογραφικό
09. Αστρομετανάστης
10. Ζει μα δε λαλάει
11. Τρομοκράτος


Αν θέλετε να πούμε ποια ξεχωρίζουμε εμείς, θα λέγαμε τα εξής: Εγνατία, Sun, Βιογραφικό, Αστρομετανάστης χωρίς να υστερούν τα υπόλοιπα...

Για την ώρα μπορείτε να βρείτε το Pressureality στην Θεσσαλονίκη στα παρακάτω σημεία διανομής:

"Το Καζάνι που βράζει" Ιουλιανού 24 τηλ. 2310205110
"Cafe bar Μικρού Μήκους" Αρριανού 13 Ροτόντα 
"Graffiti shop NWC" Ιπποδρομίου 10 κέντρο
"Cafe bar Δημιουργία" πλατεία Αγ.Γεωργίου 5 Ροτόντα. 
Σέρρες στο "Καφέ Αμάν" στον πεζόδρομο Χατζηιακώβου.


Για ταχυδρομικές αποστολές απευθυνθείτε στο kakosynapantima@gmail.com


Κι επειδή οι Κακό Συναπάντημα εδώ και καιρό είναι στην γύρα και δίνουν πολλά live είτε ολόκληρη η μπάντα είτε με τον Ste και τον Northical σαν soundsystem σας συνιστούμε να τους δείτε. Η πρόσφατη εμφάνισή τους στο Aντιρατσιστικό στην Θεσσαλονίκη είναι ακόμη νωπή στο μυαλό μας με χιλιάδες φίλους της μπάντας να τραγουδούν και να χορεύουν στους ρυθμούς της... τα καλύτερα μας είπαν και άλλοι φίλοι που τους άκουσαν σε Ξάνθη και Κομοτηνή. Μετά από διάφορους σταθμούς σήμερα παίζουν στο Almodobar στα Γρεβενά σαν sounsystem και έπεται την άλλη βδομάδα το live τους στο Ritmonatura Festival στην Καστοριά.

1 comment:

Anonymous said...

Τα παιδιά είναι άξιοι μουσικοί και γουστάρω που ακόμα υπάρχουν σκεπτόμενες μπάντες! Τους γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια, από όταν ήταν στην πιο χιπ χοπ φάση και πάντα είχαν να δώσουν το κάτι παραπάνω και δεν έμεναν ποτέ στάσιμοι.

One Love from Athens!