Thursday 23 August 2012

few days left for the Οutlook Festival 2012!


Το μεγαλύτερο και κατά πολλούς καλύτερο bass / dance festival της Ευρώπης, το Outlook Festival 2012 θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο στο τέλος του καλοκαιριού στην Κροατία.


Με ένα γιγάντιο line-up όπου κάθε χρόνο φιλοξενούνται πολλά μεγάλα ονόματα της bass / dubstep / drum 'n' bass / dub / reggae / hip hop σκηνής, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία το γνωστό πια φρούριο Punta Christo στα παράλια της Κροατίας, με πολλά και ιδιαίτερα stages, το Outlook Festival 2012 είναι σίγουρο ότι θα γίνει και πάλι πόλος έλξης για δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Τα λόγια φυσικά δεν αρκούν ποτέ για να περιγραφεί έστω σε κάποιο βαθμό το μέγεθος και η αξία του συγκεκριμένου φεστιβάλ. Πραγματικά ό,τι αξιόλογο κινείται σήμερα στην μουσική παραγωγή παγκοσμίως πρόκειται να εμφανιστεί στο φετινό Outlook... περίπου 500 ονόματα, τα καλύτερα μάλλον στον πλανήτη .. κι αν και είναι λογικό να τρομάζει αυτό το απίστευτο νούμερο, είναι σίγουρο πως οι καλλιτέχνες που θα παρουσιάσουν την δουλειά τους θα προσφέρουν την απόλυτη μουσική πανδαισία... 

Όπως και τα 12 απίστευτης ποιότητας stages που θα στηθούν εντός και εκτός στο φρούριο Punta Christo σε μία τεράστια δασώδη και πανέμορφη έκταση... Kαι μάλιστα, πέρα από το club stage, όλα τα άλλα είναι σε εξωτερικούς χώρους, σε δάσος, σε αρένα, στην αυλή του κάστρου, στο λιμάνι, στα τείχη επάνω, σε διαδρόμους, σε μεσαιωνικό μπουντρούμι, αλλά και πολλά ξεχωριστά parties που θα λαμβάνουν χώρα καθημερινά σε παραλίες αλλά και εν πλω, σε καράβια για ατελείωτες στιγμές χορού και διασκέδασης!


Η μεγαλύτερη μουσική γιορτή στην Ευρώπη λοιπόν, έρχεται από την Πέμπτη 30 Αυγούστου μέχρι την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου. Προλαβαίνετε, ακόμη κι αν δεν το έχετε κανονίσει μέχρι σήμερα, να οργανώσετε το ταξίδι σας για το φετινό Outlook Festival στην Κροατία. Αυτό που χρειάζεστε είναι κάποια χρήματα που μπορεί να φαντάζουν πολλά, ωστόσο για την αξία αυτών που θα ζήσετε μάλλον είναι λίγα. 

Εισιτήρια υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα και μπορείτε να τα βρείτε online. 135 λίρες Αγγλίας κοστίζει το πενθήμερο εισιτήριο με πρόσβαση σε όλα τα stages, ενώ θέλετε άλλες 36 λίρες για να κλείσετε θέση στον οργανωμένο χώρο camping που θα παρέχει όλες τις ανέσεις. 

Από κει και πέρα πρέπει να γνωρίζετε ότι το αλκοόλ και το φαγητό θα είναι σε πολύ προσιτές τιμές, ενώ η Outlook εμπειρία πέρα από το μουσικό κομμάτι, συνδιάζει μπάνια σε ειδυλλιακές παραλίες αλλά και ανεξάντλητες οργανωμένες δραστηριότητες. 

Έτσι προσφέρονται ολοκληρωμένες διακοπές μιας βδομάδας με κόστος για σχετικά σφιχτό budget στα 250 ευρώ όπως το υπολογίσαμε εμείς ή 300 για να είστε άνετοι. Έπειτα μένουν μόνο τα έξοδα μετακίνησης από και προς την Κροατία, που οδικώς δεν θα επιβαρύνουν άπειρα.

Να κάνουμε μία προσπάθεια να αναφέρουμε έστω επιγραμματικά κάποιες εμφανίσεις από το χαοτικό line-up?

/ ... / Αddison Groove / Alexander Nut / Alix Perez / Appleblim / Author / Ben UFO / Biome / Blawan / Blue Daisy / Boddika / Bonobo / Brother Culture / Calibre / Calyx / Channel One / Congo Natty Live / Compa / Cyrus / DBridge / Digital Mystikz / Disrupt / Distance / DJ Madd / Dub Phizix / El Fata / Fat Freddy's Drop / fLako / Gentleman's Dub Club / Girl Unit / Gold Panda / Goldie / Hatcha / Hyetal / Icicle / Iration Steppas / Jah Shaka / Joker / Kahn / Kidkanevil / Kode9 / Kromestar / Kryptic Minds / Kuedo / Kutmah / Lee Scratch Perry / Loefah / Max Romeo / Mungos Hifi / N-Type / Oneman / Onra / Pangaea / Pearson Sound / Pinch / Rockwell / Roska / RSD / Scuba / Silkie / Skeptical / Skream / Solo Banton / Soom T / SP:MC / Teebee / The Beatnuts / The Bug ft.Flowdan & Daddy Freddy / Truth / Twinkle Brothers / Vivek / Vibration Lab / XXXY / Youngsta / Zed Bias / Zion Train / ... / 

Ενώ στα Boat Parties τα δικά τους showcases θα παρουσιάσουν 37 ξεχωριστές δισκογραφικές εταιρείες, μεταξύ άλλων οι: 502 / Βlack Acre / Chestplate / Deep Medi / DMZ / Hessle Audio / Hotflush / Metalheadz / Rinse FM / Shogun Audio / Sub:stance / Swamp81 / ... / 

Πέρα από τα παραπάνω, η φετινή διοργάνωση για εμάς έχει μια επιπρόσθετη σημασία: την εμφάνιση των φίλων μας και μελών του Paranoise Radio από την Αθήνα, Billy Widz & Jeph1. Μπορείτε μάλιστα εδώ να βρείτε και να ακούσετε το promo mix για την συμμετοχή τους που έδωσαν τα παιδιά free για κατέβασμα. Κινείται σε dubstep βέβαια περιλαμβάνοντας κυρίως dubplates. 


Οutlook Festival 2012 / όσοι μπορείτε ζήστε το.

No comments: