Saturday 22 September 2012

Babylon Warchild for two live shows in Greece!


Δύο πολύ δυναμικές Hip Hop βραδιές έρχονται προσεχώς σε Αθήνα και Βόλο, Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.. 

Σε αυτές θα συμμετέχουν αυθεντικά underground σχήματα με πραγματικά αξιόλογες και ποιοτικές παραγωγές, ενώ η διοργάνωση γίνεται με αφορμή την έλευση των Babylon Warchild για πρώτη φορά στην χώρα μας με την στήριξη των Ψυχόδραμα07.

Οι BΑΒΥLON WARCHILD είναι ένα τετραμελές συγκρότημα από το Toronto του Καναδά που δημιουργήθηκε το 2010. Γνωστοί για το μοναδικό style τους, κατάφεραν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να ξεχωρίσουν στον χώρο της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Το group αποτελείται από τους Unknown Mizery (emcee), Legimitate (emcee), Rumplestiltz (electric cello / producer) & Fresco P (emcee). 


Έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως Sadat X, Wordsworth, Tragedy Khadafi, C-Rayz Walz, Chief Kamachi, Reef The Lost Cauze, Lord Lhus και πολλούς άλλους, ενώ επίσης έχουν εμφανιστεί ζωντανά μαζί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως Onyx, Xzibit, Planet Asia, Snowgoons, Bizarre (of D12), Savage Brothers, Choclair, Saukrates, Thrust και άλλους.


Πρόκειται για ένα group εξαιρετικά ανερχόμενο, με ποιότητα στην μουσική παραγωγή, που κρατάει αυθεντικό τον underground χαρακτήρα του και είναι μουσικά κοντά σε αυτό που κάνουν εδώ και χρόνια οι δικοί μας Ψυχοδράμα, οι οποίοι θα παίξουν μαζί τους στην Αθήνα αλλά και στον Βόλο με ορισμένα μέλη τους ως Τα Μάτια των Πνιγμένων.





Στην Αθήνα το live θα γίνει μεθαύριο Δευτέρα στο 7 Sins Club με είσοδο στα 6 ευρώ, ενώ οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00 και το line up θα είναι: 

Babylon Warchild / Ψυχοδράμα07 / Έκπτωτος Άγιος / on decks: DjHomies


Στον Βόλο το live θα γίνει την Τρίτη 25/9 στην Πλατεία Πανεπιστημίου, στα γρασίδια κάτω από την κατάληψη Ματσάγγου και σε περίπτωση βροχής θα γίνει μέσα στην κατάληψη, και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.  Τα έσοδα του live θα χρησιμοποιηθούν για κινηματικούς σκοπούς με το line up να έχει ως εξής:

Babylon Warchild / Τα Μάτια των Πνιγμένων / Smoka & Miss Zebra (Παράνοια) / on decks: DjHomies


Όσο για την Θεσσαλονίκη και τους εκεί φίλους του Hip Hop και των Ψυχοδράμα, ας μην ανησυχούν καθώς στις 6 Οκτωβρίου αναμένεται να εμφανιστούν στον χώρο του Block33.

No comments: