Monday 24 September 2012

Mr.Z & Spaced Cowboy - La Bocca del Diavolo


Είναι πάντα υπέροχο το συναίσθημα που αντλείς όταν κατόπιν έμπνευσης και στιγμών αυτοσχεδιασμού δημιουργείς κάτι ωραίο. Αυτό πέτυχαν σε πρόσφατη συνάντησή τους οι Mr.Z και Spaced Cowboy, ή Ζώης Χαλκιόπουλος και Παναγιώτης Μπράνης αν προτιμάτε.

Οι δύο παραγωγοί του Paranoise ηχογράφησαν το 6λεπτο κομμάτι τους, το ονόμασαν La Bocca del Diavolo και τώρα το προσφέρουν σε όλους τους φίλους τους για ακρόαση και κατέβασμα. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας από το παρακάτω soundcloud player, ενώ ακολούθως βλέπετε απόσπασμα από την αναφορά του ίδιου του Ζ για την συμπαραγωγή αυτή.



"...και απο κει που δεν το περιμενεις προκυπτει κατι αποτυπωμενο οχι μονο στο κεφαλι μας αλλα και ψηφιακα. ετσι λοιπον για μερικες ωρες την περασμενη κυριακη, εγω και ο πολυ καλος φιλος-αδερφος παναης βρεθηκαμε να ηχογραφουμε στο στομα του διαβολου..

αυτο που προεκυψε ονομαζεται ”la bocca del diavolo”. ηχογραφηθηκε με την πρωτη, σε βροχερο καιρο εντος και εκτος δωματιου, αντιπροσωπευει κυριως το μουσικο κραμα του αγαπαμε και διανεμεται δωρεαν για ολους! ενα 6 λεπτο-περιπου-session του mr.z και του spaced cowboy, single για να μας παει καλα η νεα σεζον εν οψει πολλων φρεσκων πραγματων που θα ακολουθησουν για φετος.. enjoy!"

No comments: