Monday 3 September 2012

*new release: Abtomic - Guiro Bombas EP


Ο Abtomic, παραγωγός του Paranoise Radio μεταξύ άλλων από την πόλη της Αθήνας, κυκλοφόρησε στην αρχή του φετινού καλοκαιριού το πρώτο του EP με τον τίτλο Tropicalholic (self released)  αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Με το Tropicalholic κατάφερε να κάνει πολύ καλό ντεμπούτο στην μουσική παραγωγή κερδίζοντας παράλληλα εξαιρετικές κριτικές σε blogs του εσωτερικού και εξωτερικού.

Τώρα, λίγο πριν το ημερολογιακό τέλος του καλοκαιριού, έσκασε σαν βόμβα το Guiro Bombas, κυκλοφορία που έβγαλε και πάλι ο Abtomic στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις.

Το καινούριο EP λοιπόν, αποτελείται από τέσσερα ολόφρεσκα κομμάτια, ουσιαστικά πρόκειται για edits σε μουσικές από την Λατινική Αμερική που φαίνεται να έχουν κερδίσει τον Abtomic.

 Abtomic - Fiesta De Negritos (Guiro Bombas EP)

Απίθανα κρουστά, μελωδικές κιθάρες και φοβερά πνευστά αναμεμειγμένα με Ηiphop Βeats δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα, ότι πρέπει για groovy βραδιές!

Oι παράγωγες, Cumbia styled όπως μας έχει μάθει να ακούμε ο Abtomic μέσα κι από τις εκπομπές του, έρχονται να μας δροσίσουν και να δώσουν τις τελευταίες ανάσες στην καλοκαιρινή μας διάθεση.

tracks:
01. Fiesta De Negritos (original track from Lucho Bermudez y su Orquesta)
02. Viva Panama (original song from Papi Brandao Y Sus Ejecutivos)
03. La Danza de los Mirlos (original Track from Los Mirlos)
04. Son Tambu La (original song from Les Gentlemens)

Το Guiro Bombas EP μπορείτε να το κατεβάσετε σε ψηφιακή μορφή στην ποιότητα των 320 kbps από την σελίδα του Abtomic στο bandcamp εδώ και στο  soundcloud εδώ.

 Abtomic - Viva Panama (Guiro Bombas EP)

Να σημειωθεί ότι οι πολύ αξιόλογες κριτικές και θετικοί σχολιασμοί από sites του εξωτερικού συνεχίζονται, όπως μπορείτε να δείτε στο monkeyboxing.com εδώ ή στο βρετανικό Generation Bass εδώ κι άλλες επιπλέον αναφορές. just released εξάλλου.. 30 Αυγούστου. enjoy it!

No comments: