Monday 22 October 2012

27/10 FaltyDL for the very first time in Greece!


Τι το καλύτερο όταν ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα... Τι πιο όμορφο όταν μαθαίνεις ένα νέο σαν κι αυτό... την άφιξη στα μέρη σου ενός εκ των σπουδαιότερων και καλύτερων παραγωγών του σήμερα στον πλανήτη!

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου έρχεται στην Αθήνα για πρώτη φορά ένας από τους πιο δραστήριους, δημιουργικούς και παραγωγικούς καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής σκηνής αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, ο Νεοϋορκέζος Drew Lustman, κατά κόσμον FaltyDL

Με τεράστιες καταβολές από Λονδίνο αν και ποτέ δεν έζησε εκεί, δυο albums στην Planet Mu του Mike Paradinas το 2009 και 2011 που τον καθιέρωσαν, σταθερό output στο Swamp81 label του Loefah, ο FaltyDL δηλώνει έτοιμος για το επόμενο βήμα πλέον in the big league, με το πολυαναμενόμενο Hardcourage LP του, την τρίτη ολοκληρωμένη προσωπική κυκλοφορία που θα βγει τον Ιανουάριο στην Ninja Tune.

Συνολικά μετράει από το 2007 μέχρι σήμερα 19 singles / ep's σε labels πέρα από τα προαναφερθέντα όπως Ramp Recordings, Rush Hour, 50Weapons, All City, Napalm Enema, Unfun Records και άλλα, δηλαδή πολλές από τις πιο αξιόλογες εταιρείες του χώρου.

Πέρσι το 2011 κυκλοφόρησε 5 EP's το καθένα σε διαφορετικό label, ενώ την φετινή χρονιά έβγαλε το 12ιντσο Hardcourage στην Ninja Tune και το Μean Streets part.2 στην Swamp81.

Aυτό το πάρτυ σηματοδοτεί μια σειρά από βραδιές που διοργανώνουν οι Black Athena και ο Runner με σκοπό την προώθηση καλλιτεχνών από Ελλάδα και εξωτερικό, οι οποίοι αυτήν τη στιγμή ταράζουν τα νερά και θολώνουν την εικόνα και τα όρια του τι είναι house, techno, garage, dubstep πάνω από την συνεκτική πλατφόρμα ενός DJ πάρτυ σε διάφορους χώρους στην πόλη. 


Με την βοήθεια της Giganta και του Duckem από Αθήνα στήνεται ένα πολύ ιδαίτερο event με τον FaltyDL να παίζει μουσική στο φουαγιέ ενός σινεμά (Μικρόκοσμος), με ένα mobile ηχοσύστημα που κάνει εντύπωση στην Αθήνα εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια, και με τον Runner να κλείνει την βραδιά αναλόγως.

Το σινεμά Μικρόκοσμος όπου θα λάβει χώρα η εκδήλωση βρίσκεται στην Λεωφόρο Συγγρού στο 106. Οι μουσικές και το πρώτο σετ αρχίζει στις 23.00 ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη!

Eτοιμαστείτε για μια ανεκτίμητης αξίας νύχτα με τον πιο φρέσκο ήχο της bass κουλτούρας που δεν μπορεί και δεν πρέπει να χάσει κανείς! feel FaltyDL's vibe!

No comments: