Monday 19 November 2012

1000 Mods & This Is Nowhere & Million Hollers Live


Το desert rock, η ψυχεδέλεια και τα blues, έχουν την τιμητική τους το ερχόμενο Σάββατο 24 Νοεμβρίου στο stage του Eightball στην Θεσσαλονίκη.

Οι 1000 Mods, βρίσκονται στον δρόμο από το 2006, με το super van τους τίγκα στα μπάσα, στους orange και στα κολληματικά riff.

Το διπλό τους βινύλιο "Super Van Vacation", που κυκλοφόρησε το 2011, είναι ήδη sold out. 

Με πάνω από 100 live στο ενεργητικό τους και έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με Brant Bjork, Colour Haze, Radio Moscow και άλλους, υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη fuzz, κάπνα και heavy γκρούβια.

Οι This is Nowhere, με δύο κυκλοφορίες στο ιστορικό τους (ένα sold out 7ιντσο και ένα ολοκαίνουριο 10ιντσο split με τους DeSades), θα παρουσιάσουν ένα set από αργό groovy πανκομπλούζ με dub μπασογραμμές, noisy ψυχεδελικές κιθάρες και stoner ξεσπάσματα.

Την βραδιά θα ανοίξουν οι Million Hollers, με τη δικιά τους dry εκδοχή των blues, σε κοντράστ με τα γυναικεία φωνητικά και την ευρηματική έλλειψη μπάσου.

H βραδιά είναι μια διοργάνωση της Hands in Sand. Οι πόρτες ανοίγουν από τις 20.30 με τα live acts να αρχίζουν στις 21.30 just, ενώ η είσοδος κοστίζει 8 ευρώ μαζί με μπύρα.

No comments: