Friday 30 November 2012

1st Dec: Street Act against AIDS @Kamara


Η 1η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της ασθένειας αυτής.

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων και Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (HelMSIC) με τη στήριξη και τη συμμετοχή του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (KΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.), διοργανώνει ένα street act τo Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 στην Καμάρα.

Με σύνθημα το "ενημερώσου, προφυλάξου, αντιμετώπισε" εκπαιδευμένοι εθελοντές θα ενημερώνουν τον κόσμο, θα μοιράζουν προφυλακτικά και θα πραγματοποιηθεί συμβολικό άναμμα 300 κόκκινων κεριών στο σχήμα του Red Ribbon.

Στα πλαίσια αυτού του street act, ο Paranoise Radio στηρίζει την προσπάθεια της HelMSIC και θα βρίσκεται στην Καμάρα αύριο Σάββατο για να εμπλουτίσει με μουσικές την ημέρα και να συμβάλει στην προσπάθεια. 

Aπό τις 10 περίπου το πρωί μέχρι το απόγευμα, οι παραγωγοί του Paranoise, Plughead, Isker και Nikoss θα βρίσκονται στην Καμάρα για να παίξουν μουσικάρες και να ενισχύσουν την προσπάθεια κατά του ΑIDS.

Περάστε και πείτε ένα γεια! cheers


No comments: