Tuesday 6 November 2012

2 Years Undersky Anniversary in Thessaloniki


Ένα από τα πιο fresh labels της ηλεκτρονικής μουσικής, η Undersky Records, κλείνει τα δύο χρόνια λειτουργίας της και παρουσίας στην μουσική δισκογραφία. 

Αποφάσισε έτσι να το γιορτάσει με ένα πολύ ενδιαφέρον event, το Αnniversary Showcase που θα παρουσιάσει την ερχόμενη Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στην πόλη που ιδρύθηκε την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον χώρο Βούτυρο Καπέλο.

Εκεί πρόκειται να παίξουν τα δικά τους ξεχωριστά dj sets guests και μέλη της κολλεκτίβας Undersky.

Συγκεκριμένα η εμφάνιση του Ιάπωνα ENA αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς αποτελεί έναν από τους πιστούς εκφραστές του ιαπωνικού underground dubstep και drum 'n' bass ήχου ενώ βρίσκεται στην παραγωγή κοντά δέκα χρόνια. 

Ο Εna έχει συνεργαστεί με αρκετά γνωστά ονόματα όλα αυτά τα χρόνια και έχει κυκλοφορήσει σε εταιρείες όπως 7even Recordings, CX:Digital, HE:Digital, Hymen, Horizon Music. Σημαντική στιγμή για τον καλλιτέχνη από το Tokyo ήταν σίγουρα τον Ιούνιο του 2012 όταν και παρουσίασε το Resident Advisor podcast 313. 

Πέρα από τον Εna, θα παίξει ο Αθηναίος παραγωγός και μέλος των Undersky και 4essera, Omacatl, αλλά και ο Βούλγαρος Soulnd από την Σόφια, μέλος της Mirizma και της Undersky.

Ακόμη, τέσσερα επιπλέον ονόματα προερχόμενα από την Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσουν τα δικά τους dj sets, καταρχήν ο δημιουργός του όλου εγχειρήματος και ιθύνων νους V.Peilivanidis ή Imaginary Friend αλλιώς, Undersky και 4essera ταυτόχρονα, οι UNCO επίσης από την Undersky και την Sub-Line, o Jafar από την ομάδα των Burning City και τέλος Kay Month.

Όλα αυτά λοιπόν σε μια σπουδαία νύχτα την προσεχή Παρασκευή 9/11 στο Voutiro Kapelo στην Βαλαωρίτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι πόρτες ανοίγουν από τις 22.00 και η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ. feel it!

No comments: