Saturday 8 December 2012

14/12 Dead Prez live from NY in Athens!


Η Noiz Art & Music Productions παρουσιάζει την ερχόμενη Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου μια χιπ χοπ εξτραβαγκάνζα στην Αθήνα με μια πληθώρα καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Στο πρώτο Bigger Than Hip Hop Festival, το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα του ανεξάρτητου αμερικάνικου, γαλλικού αλλά κι εγχώριου hip hop.

Την Παρασκευή 14 του Δεκέμβρη το stage του Gagarin 205 θα πάρει «φωτιά» με τους πολιτικοποιημένους «γίγαντες» της παγκόσμιας χιπ χοπ κουλτούρας, τους νεοϋορκέζους Dead Prez που ξεχώρισαν από το 1996 μέχρι σήμερα για τον κοινωνικό κι επαναστατικό τους στίχο. 


Στην μέχρι τώρα λαμπρή πορεία τους μετράνε 7 ολοκληρωμένα albums, καμιά 20αριά singles και ep's και αρκετές φυσικά συμμετοχές σε συλλογές και συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του χώρου. Πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους είναι το φετινό άλμπουμ, Information Age που βγήκε στις 16 Οκτωβρίου.

Ακόμη το κοινό θα έχει την τύχη να παρακολουθήσει τον Reks, υποψήφιος καλύτερος hip hop καλλιτέχνης για το 2011, τον εκπληκτικό Mike Flo, τους φοβερούς Γάλλους Soulkast & Brahi καθώς και τον Ευθύμη (Α/Ε) με κλασσικά & νέα κομμάτια από τον πολυαναμενόμενο προσωπικό του δίσκο, τους Στίχοιμα ενόψει «Μηχανών», αλλά και τον Ταυτισμένο Λάθος από Ψυχόδραμα07.

Την βραδιά θα επενδύσουν με μουσικές, σκρατς και μπρεϊκς ο κορυφαίος turntablist της Ελλάδος Sparky T αλλά και ο DJ Cut Brawl της κολλεκτίβας των Tomahok. 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 και τα εισιτήρια τιμώνται προς 18 στην προπώληση απ' όλα τα Public της Αττικής και 22 ευρώ στην είσοδο την μέρα του festival. 

No comments: