Friday 21 December 2012

friday 28/12 Paranoise Xmas Bass @Spitimou.Space


Ο Paranoise Radio σας προκαλεί την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου να απολαύσετε τους πιο φρέσκους ήχους επικεντρωμένους στο Bass sound του σήμερα και την underground κουλτούρα που διαπνέει την σκηνή και τα υπο-είδη της σε ένα μεγάλο εορταστικό party στην Θεσσαλονίκη




4 χρόνια μετά από ένα μεγάλο τριήμερο gig που είχε στηθεί στο Spitimou, το πρώτο που στήθηκε στο εν λόγω bar έναν μήνα μόλις από το άνοιγμά του και το οποίο έμελλε να μείνει στην ιστορία για πολλούς λόγους για όσους το θυμούνται, η μεγάλη πρωτοπόρα μουσική παρέα του Paranoise επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος.

Αυτήν την φορά επισκέπτεται το Spitimou και το βρίσκει σε διαφορετικό χώρο σε σχέση με τότε, στην οδό Φράγκων 3 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αναμορφωμένο και με 2 ορόφους. 

Το υπόγειο, που είναι γνωστό και ως Spitimou.Space πρόκειται να γεμίσει δονήσεις από μεγατόνους μπάσσου με εκλεκτικές επιλογές, ατμοσφαιρικές και πιο χορευτικές που θα σας ανεβάσουν με πολύ groove και ασυγκράτητα vibes για το ιδανικό χριστουγεννιάτικο upper party!

Σε ρόλο ιεροκήρυκα της σύγχρονης αστικής μουσικής 4 παραγωγοί του σταθμού και DJ's που ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί με την δικιά σας hyper διάθεση από τις 23.00 και μετά.

Αρχικά ο Μargasv με τα βαριά καλιφορνέζικα beats και ένα συνδιαστικό freestyle bass ανάμιγμα προς το τέλος του set, ενώ έπειτα σειρά παίρνει ο Kinga στα decks με reggaewised προσανατολισμό σε dub και dubstep. 

Την συνέχεια θα δώσει ο Loki Selektah με bass και dubstep ήχους αλλά και ένα σύντομο dnb warm up για να ακολουθήσει ο Isker που θα κινηθεί αποκλειστικά σε drum 'n' bass ρυθμούς για την τελική απογείωση.


Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012 
Spitimou.Space (Φράγκων 3, Θεσσαλονίκη)
έναρξη στις 23.00 / είσοδος ελεύθερη
ποτά 5 ευρώ / μπύρες με 1.5-2.5 ευρώ


 be there!

1 comment:

PARANOISE said...

fb event page here:

https://www.facebook.com/events/178753872270105/

enjoy!