Saturday 1 December 2012

NAIN 3 / Hands In Sand Cooperative DJ set / μπορ ντε λο


Το ΝΑΙΝ είναι μία σειρά γεγονότων που συμβαίνει την πρώτη Κυριακή του μήνα στο Μπορ ντε λό (Εγνατία 45) στην Θεσσαλονίκη. Σε κάθε γεγονός, μέλος ή μέλη κάποιας μπάντας της πόλης αναλαμβάνει το ρόλο τι τζέι. 

Πριν από αυτό έχουν διαλέξει ήδη μερικά κομμάτια, τα οποία συγκεντρώνονται σε μία συλλογή. 25 αντίτυπα της συλλογής αυτής μοιράζονται στη μορφή οπτικού δίσκου στους παραβρισκόμενους του γεγονότος.

Αυτή την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου αντί μίας μπάντας, στα ντεκς του μπορ ντε λο θα βρίσκεται μία ολόκληρη κοπερατίβα.

Η Hands In Sand Cooperative αποτελείται από μία παρέα ανθρώπων με κοινές αισθητικές καταβολές και μέσα συνεννόησης. Αυτό σημαίνει ότι σχετικά τα πάνε αρκετά καλά μεταξύ τους. 

Πολλά από τα μέλη τυχαίνει να είναι μουσικοί που τυχαίνει να παίζουν μαζί σε μία ή δύο μπάντες, άλλα μέλη είναι γραφίστες και σχεδιαστές, άλλοι κάτι άλλο δημιουργικό και όλοι μαζί προσπαθούν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο να δημιουργήσουν όλοι μαζί με τα χέρια στην άμμο.

H Hands In Sand σαν δισκογραφική έχει κυκλοφορήσει ένα 7ιντσο των This Is Nowhere και ένα 10ιντσο split, This is Nowhere και De Sades, ενώ στα σκαριά είναι και κυκλοφορία από Alien Mustangs.

Πέντε μέλη της κοπερατίβας την Κυριακή κουβαλάν τους δίσκους τους στο μπορ ντε λο και μοιράζονται μουσικές που γουστάρουν, κάπου ανάμεσα στην kraut, την κιθαριστική ψυχεδέλεια, οπιούχο φανκ, γκρουβ από άλλους πλανήτες και ότι άλλο χωράν οι τσάντες τους.

Αντίστοιχα πράγματα αναμένεται να βρείτε και στο CD που θα κυκλοφορεί ελεύθερα εκείνο το βράδυ στο μπορ ντε λο αλλά και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο.

LINE UP: JAY O' LEEN, OUT OF SIGHT, THE MAMMOTH, PLUGHEAD, MAN-KEY

No comments: