Saturday 1 December 2012

NoiseTape #19: Lorrd - Dub Mix


Ένα νέο αποκλειστικό mix της σειράς NoiseTapes, των θεματικών mixes δηλαδή των παραγωγών του σταθμού προστίθεται σήμερα στην συλλογή.

Υπεύθυνος αυτού είναι ο Lorrd, από την Θεσσαλονίκη, drummer της αγαπημένης μπάντας της πόλης Κακό Συναπάντημα από το 2007 και συμπαρουσιαστής φέτος με τον Northical στην εκπομπή Demolition show στον Paranoise που σας συντροφεύει Κυριακές 10 με 1 το βράδυ.





O Lorrd το 1995 αρχίζει την ενασχόληση του με τα drums και από το 2000 ασχολείται με τα  turnatables σκρατσάροντας και παράγωντας rap μουσική στο δικό του Studio Grap στην Τούμπα. Τα τελευταία χρόνια ετοιμάζει dub - trip hop και dubstep παραγωγές που θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε πολύ σύντομα...

Για την ώρα, μπορείτε σήμερα το βράδυ στις 21.00 να συνδεθείτε και να ακούσετε το NoiseTape #19 όπου 17 κομμάτια επιλεγμένα προσεκτικά από τον Lorrd συνθέτουν το Dub Mix σε συνολική διάρκεια τα 62 λεπτά.

"Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει για τα καλά,ένα 62λεπτο Dub Mix για να μάς ζεστάνει είναι ότι πρέπει! Dub Tunes κυρίως απο την γαλλική σκηνή,αλλά και Dub Versions ήδη αρκετά γνωστών κομματιών συνθέτουν κυρίως αυτό το Mix. Καλή ακρόαση και... Let the Dub Vibes Warm Your Winter Mates!"

No comments: