Saturday 8 December 2012

Thessaloniki Hip Hop Festival 2012


Ο σημαντικότερος θεσμός της Hip Hop κουλτούρας στην Ελλάδα, το Thessaloniki Hip Hop Festival κλείνει μια δεκαετία ζωής και μας επιφυλάσσει μια ξεχωριστή hip hop εμπειρία σε μία special edition διοργάνωση συμπυκνώνοντας σε μια μέρα την μαγεία 10 χρόνων!

Φέτος, το THHF 2012 φιλοδοξεί να κλείσει έναν κύκλο γεμάτο με φρέσκες παρουσίες, νέους θεσμούς, πολλή μουσική, χρώματα, πολλές εκπλήξεις και μια ξεχωριστή ανάμνηση για κάθε φανατικό ακόλουθό του. 

Ξεχωριστοί εκπρόσωποι της ελληνικής σκηνής, παρέα με ανερχόμενους Ευρωπαίους καλλιτέχνες, τις καθιερωμένες παράλληλες δράσεις, αυτή τη φορά με έναν χαρακτήρα καθαρά εορταστικό, υπόσχονται να σας κάνουν να το θυμάστε για άλλη μια δεκαετία.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου θα έχετε τη χαρά να απολαύσετε, σε δυο stages του πολυχώρου Block33 στην Θεσσαλονίκη τους εξής:


Razastarr + Everlast (FFC)
Ευθύμης + Cenobite
Propo'88 & Blabbermouf (Da Shogunz)
Στίχοιμα
Εισβολέας & Eversor
Detro & Billy Slash
Άυλος 542 (Ψυχόδραμα07)
Moriginal Beats
Ρ.Φιλόλογος
JK One
Λόγος Απειλή
4012 Beats
Νeon & Dogmother
X-Equipo
Wrongface


Ο θεσμός του Newcomer of the Year φέτος μας συστήνει την Expe, το κομμάτι του Graffiti το αναλαμβάνουν οι ομάδες του Box Gallery και του Phattcaps και στην παρουσίαση o βετεράνος του φεστιβάλ, Sifu Versus. 

Workshops, showcases, battles, διαγωνισμοί, επετειακά δώρα και πολλές εκπλήξεις θα συμπληρώσουν την μεγαλύτερη ημέρα κάθε hip hop ακροατή!

Όλα αυτά το επόμενο Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 στο Block33, με ώρα έναρξης τις 12.00 το πρωί και τα εισιτήρια στα 20 ευρώ στην προπώληση και 25 ευρώ στο ταμείο.

No comments: