Saturday 26 January 2013

Cankun live this friday in Athens


Την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου ο Cankun θα βρεθεί για πρώτη φορά στην χώρα μας για ένα μοναδικό live στον πολυχώρο Άγκυρα στην Αθήνα, στην οδό Σόλωνος 124 στα Εξάρχεια. 

Η αφορμή της άφιξης του Cankun στην Ελλάδα είναι η επικείμενη κυκλοφορία του καινούριου του δίσκου στην πολυσυζητημένη μέσα στο 2012 δισκογραφική Hands in the Dark.

Η μουσική του Cankun χαρακτηρίζεται κυρίως από εκτεταμένες δόσεις με ψυχεδέλεια μέσα από pop beat και πιασάρικες μελωδίες.

Πιστοί του σύντροφοι σε κάθε live εμφάνισή του η κιθάρα και το sampler του.

Έχοντας ήδη στις αποσκευές του κυκλοφορίες σε δισκογραφικές όπως η Constellation Tatsu, και η Not Not Fun Records, ο Vincent Caylet aka Cankun ετοιμάζεται για μια μοναδική live εμφάνιση στην Αθήνα. Μαζί του θα βρίσκονται οι Holefold Diver και ο Higgs Boson.

Οι Holefold Diver είναι ένα σχήμα που δημιουργήσανε ο Πάνος Αλεξιάδης (Lunar Miasma) και ο Γιώργος Αξιώτης (Free Piece of Tape, Balinese Beast) το 2011, με μία καταπληκτική self-released κυκλοφορία με τίτλο Morphing Mass. Την βραδιά θα ανοίξει ο Higgs Boson, το καινούριο project του Βύρων Χριστοδούλου.

Tην επόμενη Παρασκευή λοιπόν 1/2 στην Άγκυρα, με ώρα έναρξης στις 21.00 και το αντίτιμο εισόδου στα 5 ευρώ. be there!

No comments: