Saturday 12 January 2013

Duckem - Late Night Walk guest mix


Σήμερα με μεγάλη χαρά φιλοξενούμε το πρώτο guest mix για το 2013 στον αέρα του Paranoise! 

Υπεύθυνος αυτού ο παραγωγός και dj από την Αθήνα Duckem που μας προσφέρει ένα εξαιρετικό νέο mix το οποίο επιμελήθηκε αποκλειστικά για τους ακροατές του σταθμού.


Ο Duckem είναι ένας 23χρονος παραγωγός από Αθήνα, μέλος της κολεκτίβας Undersky, του οποίο το πάθος για την ηλεκτρονική μουσική τον ώθησε να ασχοληθεί με την παραγωγή από τις αρχές του 2010. 

Κομμάτια του εμφανίζονται συχνά στις λίστες του Rinse fm και του Sub fm.

Είναι επηρεασμένος από την 2-step, garage, house, techno αλλά και dubstep σκηνή και ο ήχος του είναι σκοτεινός, deep, ατμοσφαιρικός, με συναίσθημα. 
"Ξεκίνημα στο Late Night Walk mix με μυστηριώδη και σκοτεινά dub techno κομμάτια γύρω στα 120bpm, ενδιάμεσα ένα διάλειμμα με Burial και συνέχεια στο ίδιο στυλ ξανά, αυτήν τη φορά στα 124-126bpm συμπεριλαμβανομένων και κάποιων δικών μου παραγωγών. Η μία αυτή ώρα, είναι για μένα feelings μόνο, κι ελπίζω να με "νιώσετε" κι εσείς. Press play & enjoy."

Το Late Night Walk mix από τον Duckem μπορείτε να το ακούσετε πρώτοι απόψε το βράδυ στις 21.00, ενώ αύριο θα ανέβει στο mixcloud μαζί με την tracklist. stay tuned!


No comments: