Saturday 19 January 2013

Guest mix tonight from Ogi Feel The Beat


Σήμερα στο εβδομαδιαίο Guest DJ Section έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε ένα αποκλειστικό mix που επιμελήθηκε για τους ακροατές του Paranoise o μουσικός παραγωγός και dj, Οgi Feel The Beat.

Γεννημένος στην πόλη Paracin της Σερβίας, πολυτάλαντος μουσικός με έφεση σε πολλά φυσικά όργανα, παραγωγός, beatmaker, mc ακόμη, στιχουργός, γράφει μουσική δικιά του και στίχους από το 1994. 

Έπειτα από πολλά χρόνια συμμετοχής του σε διάφορες μουσικές μπάντες της πατρίδας του, αποφάσισε τον Σεπτέμβριο του 2010 να ασχοληθεί πιο σοβαρά με την μουσική παραγωγή και να αρχίσει να φτιάχνει beats όπως ο ίδιος ήθελε, με το όνομα Ogi Feel The Beat

Το beats, hip hop, trip hop mix που ετοίμασε και μας προσφέρει αποκλειστικά, κυριαρχείται από δικές του παραγωγές, παλιές και κάποιες καινούριες, ενώ περιλαμβάνει ακόμη άλλους dope underground καλλιτέχνες, όπως ο ίδιος επισημαίνει.





click here to download this mix for free!

Επίσης, μεθαύριο Δευτέρα 21/1 κυκλοφορεί σε συνεργασία με τις S17 Records, 035 Underground και Serbian Rap & RnB, μία πολύ ενδιαφέρουσα δωρεάν συλλογή, αποτελούμενη από 40 κομμάτια με παραγωγούς από περισσότερες από 12 χώρες ανά τον κόσμο. Την επιμέλεια της Cold Blooded Worldwide συλλογής ανέλαβε ο ίδιος ο Ogi Feel The Beat, και κινείται στους ρυθμούς του hip hop και trip hop.

To guest mix, διάρκειας 90 λεπτών, μπορείτε να το ακούσετε σε πρώτη ακρόαση σήμερα Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 21.15 (gmt +02), ενώ αύριο θα ανέβει και η τράκλιστ αλλά και link για download. stay tuned!

No comments: