Monday 28 January 2013

Zed Bias for the very first time this Saturday in Greece!


Μετά την απόλυτη επιτυχία-πάρτy-roadblock στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη στον Μικρόκοσμο με FaltyDL και με τη βοήθεια του καλύτερου custom made sound system της Αθήνας (348 crew stand up!), οι Black Athena & ο Runner επιστρέφουν στον ίδιο χώρο για το δεύτερο από τα τρία πολύ πολύ special events φέτος...


Ανεβάζουν ταχύτητα και φέρνουν το ερχόμενο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και για πρώτη φορά στην Ελλάδα έναν ζωντανό και timeless θρύλο της Αγγλικής και ταυτόχρονα παγκόσμιας σκηνής, ο οποίος εν έτει 2013 είναι πιο relevant από σχεδόν τα πάντα εκεί έξω, με ένα μεγάλο αριθμό επικείμενων κυκλοφοριών σε labels όπως το πλέον αλεξίσφαιρο Swamp81, η Tru Thoughts, και άλλα, και με guest DJ slots από την Κροατία και τα Outlook & Dimensions φεστιβάλ μέχρι τo Warehouse Project στο Manchester.

Μιλάμε για τον ZED BIAS aka Maddslinky από το αγαπημένο Manchester ο οποίος μετράει σχεδόν 2 δεκαετίες εμπειρίας production, engineering, djing, singles, lp's και επιτυχιών σε global επίπεδο. 

Από τα τεράστια 2-step grooves 12 χρόνια πριν που τα τραγουδάνε σε όλο το μήκος και πλάτος του πλανήτη ακόμα και σήμερα (βλέπε π.χ. Neighbourhood / I feel good, good, good!), το φοβερό του πέρασμα από την broken beat σκηνή σαν Maddslinky στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας μέχρι και το εκπληκτικό come back ή αλλιώς total recall του, μέσω του Loefah και της Swamp81 to 2011 που έχει ξανά εκτοξεύσει τον Zed σε μία ολόφρεσκια ελλειπτική τροχιά γύρω από το house, το garage και το techno σε σημείο που και τα 3 είδη επαναπροσδιορίζονται σε κάτι ενιαίο με το μοναδικό δικό του άγγιγμα ως παραγωγός. 

Η μουσική του παίζεται από πάρα πολλούς μεγάλους παίκτες εκεί έξω και τα DJ sets του αποτελούν special missions, tailor made για χορό αλλά και ουσία ταυτόχρονα, γεμάτα riddims & χαμηλές συχνότητες.. Who Can Hear Must Feel φάση!

Οι Black Athena και o Runner περιμένουν πως και πως να ανοίξουν τον ZED BIAS στο αγαπημένο sweat box που είναι το φουαγιέ του Μικρόκοσμου (Συγγρού 106), μιας και το συγκεκριμένο event αποτελεί ορόσημο για την Αθήνα και τα parties που αυτή η παρέα στήνει από καιρό σε καιρό. 


Όλα τα παραπάνω το προσεχές Σάββατο 2 Φεβρουαρίου από τις 23.30 και μετά, με ελεύθερη είσοδο (!) & crisis prices στο bar του φουαγιέ του Μικρόκοσμου... Φυσικά δεν μπορεί να το χάσει κανείς, και δεν πρέπει να το χάσει κανείς... We 're Going In!

No comments: