Saturday 2 March 2013

*exclusive guest mix tonight by Detuned Pixels!


Mε τεράστια χαρά σας παρουσιάζουμε σήμερα ένα εξαιρετικό mix που προσφέρουν αποκλειστικά σε όλους τους ακροατές του Paranoise Radio το δίδυμο των Detuned Pixels!


Οι Detuned Pixels είναι ένα οπτικοακουστικό project δύο ατόμων, της visual artist / graphic designer από την Θεσσαλονίκη DMrdArt και του παραγωγού Lowknee από την Δράμα που σήμερα κατοικεί στο Άμστερνταμ. 

Η δουλειά τους κυμαίνεται μουσικά ανάμεσα στις εκφάνσεις της dub, από την παραδοσιακή roots dub μέχρι την σύγχρονη dub techno, όπου το visual μέρος επηρεάζει το μουσικό μέρος στην ρίζα του και αντίστροφα, με το αποτέλεσμα να είναι τελικά ο συνδυασμός των δύο.

Από το 2010 δραστηριοποιούνται ως DJ/VJ ντουέτο πειραματιζόμενοι με τις διάφορες μορφές που έχει πάρει η dub κατά καιρούς, ενώ παράλληλα έχουν ξεκινήσει την παραγωγή δικού τους υλικού.

"Για αυτό το guest mix στον Paranoise αποφασίσαμε να ψάξουμε και να βρούμε μια dancehall διάθεση στην techno, και να φανταστούμε πώς θα ήταν για τους DJ της Jamaica στα 70's να είχαν γεννηθεί σήμερα, και να δρούσαν σε χώρους όπως το Berghain και το Fabric..."

To 21st Century Dancehall έχει διάρκεια τα 62 λεπτά και φιλοξενείται απόψε το βράδυ λίγο μετά τις 21.00 (gmt +02.00) στον αέρα του Paranoise Radio στα πλαίσια του Guest DJ Section.

click here to download this mix for free!

compiled by Detuned Pixels / mixed by Lowknee / artwork by DMrdArt

Για να πάρετε μια audiovisual πρόγευση των Detuned Pixels...




No comments: