Wednesday 27 March 2013

Malfunction & Opn meet Margasv @Μανιτού!


Αυτήν την Παρασκευή 29 Μαρτίου ο Paranoise Radio προσκαλεί τους φίλους του στον Βόλο σε μια δυνατή rub-a-dub, dancehall, deep bass βραδιά που θα λάβει χώρα στο Μανιτού Bar (Γραβιάς 16, Παλιά Βόλου).

Όταν η μουσική γραφόταν ακόμη σε κασέτες, μια συλλογή των Madness ήταν αρκετή ώστε να προκαθορίσει το μουσικό γούστο των Malfunction και Opn, αλλιώς των Ορφέα και Ορέστη που είναι φίλοι από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους.

Παρέα με τον Στέφανο (Sviouras) επίσης παραγωγό του Paranoise, άρχισαν να διοργανώνουν στην Αθήνα μια σειρά από underground events επονομαζόμενα meet the party, προκειμένου να εξερευνήσουν και να μοιραστούν τους ήχους μιας κουλτούρας που ξεπερνάει την απλή διασκέδαση.


Τo Λυσσιατρείο και το παλιό εργοστάσιο της δισκογραφικής Columbia έγιναν σημείο αναφοράς για όσους θυμούνται την Dubstep στην πιο αληθινή της μορφή (στις αρχές του 2001), αλλά και για όσους η εικόνα ενός soundsystem στημένου σε έναν εγκαταλελειμμένο αλλά πλούσιο χώρο φαίνεται εκτός από ελκυστική, αναγκαία.

Πλάι στους Skitlab, Mista Operator, Anna Mystic, AMP Οuternational, Kernelcoremode, DD, Gizmo, Κώστα, Mashdown45, προσπαθούν να μεταφέρουν την κουλτούρα μαζί με τους ήχους.

Από τον Σεπτέμβρη του 2012, οι Malfunction και Opn βρίσκονται κάθε Κυριακή 20.00 με 22.00 στον αέρα του Paranoise Radio, και αυτήν την Παρασκευή θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους εμφάνιση υπό την αιγίδα του Paranoise.

Μαζί τους ο συνιδρυτής της πρωτοπόρας παρέας του Paranoise από την Θεσσαλονίκη, και resident dj φέτος στο Μανιτού, με πολλά dj sets σε διάφορες πόλεις και events τα τελευταία 5 χρόνια, Margasv.

Σας προσκαλούμε λοιπόν στο Μανιτού αυτήν την Παρασκευή μετά τις 23.00 για να γνωριστούμε..

No comments: