Thursday 21 March 2013

Paranoise DJ's tomorrow night in Xanthi!


Aύριο Παρασκευή 22 Μαρτίου ο Paranoise Radio σας προσκαλεί σε μία μαγική βραδιά στην αγαπημένη πόλη της Ξάνθης και το εξίσου λατρεμένο Nτίλι Ντίλι ντισκοκαφενείο που χρόνια τώρα φιλοξενεί στα decks του σημαντικούς dj's, παραγωγούς και μπάντες που επισκέπτονται την περιοχή. 

Loki Selektah, Margasv και Bobobush, τρία μέλη από τον σκληρό πυρήνα της πρωτοπόρας παρέας του Paranoise, που εδώ και 5 χρόνια προωθεί μέσα από ραδιοφωνικές εκπομπές και πολλά dj sets στην Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις πάντα τις πιο σύγχρονες τάσεις της αστικής μουσικής του σήμερα και του αύριο, πρόκειται να παρουσιάσουν τα δικά τους ξεχωριστά dj sets.


Και οι τρεις τρέφουν μεγάλη αγάπη στον ήχο που είναι επικεντρωμένος στο μπάσσο αν και οι προτιμήσεις τους καλύπτουν ένα ιδιαίτερα ευρύ μουσικό φάσμα το οποίο και θα προσπαθήσουν να αποδώσουν ηχητικά. Από την reggae dub και το hip hop μέχρι τα βαριά beats, το glitch, την future garage και την dubstep...

Αύριο Παρασκευή λοιπόν, ραντεβού με τους φίλους μας στην Ξάνθη στο Ντίλι Ντίλι (Π.Χρηστίδη 2 στην Παλιά Πόλη) από τις 22.00 και μετά... be there!

No comments: