Saturday 27 April 2013

JacQuez' E13 Massive exclusive guest mix


Σήμερα έχουμε την μεγάλη χαρά να φιλοξενούμε στον αέρα του Paranoise Radio, στα πλαίσια του Guest DJ Section, ένα mix set που μας χάρισε ο JacQuez από την Ξάνθη, αποκλειστικά για τους ακροατές του σταθμού.

O Jacquez είναι από την Ξάνθη, όπου και δραστηριοποιείται σαν DJ τα τελευταία χρόνια. Η σχέση του με την μουσική ξεκίνησε από τα μαθητικά του χρόνια όταν και άρχισε να συλλέγει dub και hip-hop παραγωγές. Στην συνέχεια άρχισε να ασχολείται πιο ενεργά με το djing, κατά την διαμονή του στο Λονδίνο για αρκετά χρόνια.

Τo μουσικό του φάσμα είναι καθαρά επηρεασμένο από την κουλτούρα των free underground parties, καθώς υπήρξε μέλος των Zootcircus και Outcry sound systems, ενώ στα σετ του μπορεί κανείς να ακούσει από dub και garage  μέχρι techno και drum n bass.

Το E13 Massive κινείται κατά κύριο λόγο ανάμεσα σε UK drum n bass και jungle, άλλοτε με πιο hard ύφος, και αλλοτε με πιο mental basslines. Έχει διάρκεια 57 λεπτά και αποτελείται από 26 κομμάτια.




Mπορείτε να το ακούσετε σε πρώτη μετάδοση σήμερα το βράδυ λίγο μετά τις 21.00 στον αέρα του Paranoise, ενώ αύριο θα ανέβει στο mixcloud με tracklist και link για downloading. stay tuned!

No comments: