Tuesday 2 April 2013

Paranoise Deejays Takeover Favela!


Το Favela Bar (Στοά Λέβη στην Θεσσαλονίκη) την ερχόμενη Πέμπτη 4 Απριλίου φιλοξενεί στα decks του τους παραγωγούς του Paranoise Radio.

Η όλο και μεγαλύτερη παρέα του Paranoise, εδώ και 5 χρόνια εκπέμπει με κοινό όλο τον κόσμο, την πιο φρέσκια και πρωτοπόρα μουσική στην πόλη. Προσεγγίζοντας το μουσικό παρελθόν, παρόν και μέλλον με ελεύθερη διάθεση δίχως τους περιορισμούς της ταμπέλας και του εμπορικού «πρέπει», οι παραγωγοί του σταθμού έχουν σίγουρα επηρεάσει το τι θα ακούτε σε bars και σπίτι… αύριο.

Για τις ανάγκες του event, πέντε παραγωγοί του σταθμού από τέσσερις εκπομπές, ο καθένας με διαφορετικό ύφος, ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα πολυσυλλεκτικό ολονύκτιο πάρτι αστικών ρυθμών.


Συμμετέχουν οι:

Margasv: Από τα ιδρυτικά μέλη του καινοτόμου σταθμού, ο Margas έρχεται από τον Βόλο όπου διαμένει πλέον, μεταφέροντας τον παλμό από τα εβδομαδιαία resident sets του και μας εξηγεί ηχητικά γιατί θεωρείται ένας από τους καλύτερους DJ's της Θεσσαλικής πόλης. Στον Paranoise ακούτε σταθερά την εκπομπή του "Chillin Bass show" κάθε Δευτέρα βράδυ. 

Chriz: Συνιδρυτής του Paranoise και κάτοικος σήμερα του Manchester. Το πάρτι της Πέμπτης, είναι μία από τις λίγες ευκαιρίες να ακούσετε φέτος κάποιο set του. Οι επιλογές της εκπομπής του "Beats in Junktion" και τα πάντα χορευτικά sets του, σε parties του σταθμού αλλά και bars της πόλης έχουν αγαπηθεί από πολλούς και μισηθεί από λίγους.

Northical & Lorrd: Ο Northical είναι παραγωγός και «εγκέφαλος» των «Kακό Συναπάντημα», ενώ ο Lorrd είναι ο drummer της δημοφιλούς μπάντας. H εκπομπή τους "Demolition Show" είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να ακούσετε Κυριακή βράδυ, ενώ με το back2back demolition dj set τους την Πέμπτη αναμένεται να μας χορέψουν σε αφρικανό – τζαμαϊκανές διαλέκτους. 

Plughead: Παραγωγός του σταθμού από το 2010,  DJ από τα 17 του. Κουβαλώντας άπειρες ώρες dj-ing σε πάνω από 12 venues σε όλη την Ελλάδα, ο Plughead ξέρει να διαλέγει το πιο κατάλληλο επόμενο κομμάτι από ένα "wider than wide" μουσικό φάσμα. Ξέρει επίσης να το μιξάρει με το προηγούμενο. Τον τελευταίο καιρό έχει πουλήσει την ψυχή του για το groove. Τον ακούτε κάθε Πέμπτη 18.00 με 20.00. 


Οι DJ's του Paranoise θα αρχίσουν να παίζουν τις μουσικές τους στον χώρο του Favela Bar την ερχόμενη Πέμπτη στις 21:00 και δεν θα σταματήσουν μέχρι να τους πει κάποιος. be there!

No comments: