Thursday 18 April 2013

Paranoise presents Giganta in Thessaloniki!


Ο Paranoise παρουσιάζει και υποδέχεται την Giganta από την Αθήνα αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου στο Μπορ ντε λό (Εγνατία 45).

Έναν χρόνο μετά την περσινή της εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη πάλι καλεσμένη του Paranoise, επιστρέφει για να ταράξει τα νερά σε μία πολύ δυνατή βραδιά!


Η GIGANTA είναι το τρίτο μουσικό project της Ελένης Αδαμοπούλου, με προγενέστερα τα Magnitophono και Manekinekod.

Από το 2007 μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει την μουσική της σε φεστιβάλ όπως Alpha-ville festival (London), Worldtronics Festival (Berlin), LPM festival (Rome) καθώς και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως φυσικά και σε πόλεις της Ελλάδας. 

Το 2011 επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο Red Bull Music Academy στην Μαδρίτη. Έχει συνεργαστεί με την Reactify Music (UK) δημιουργώντας ηχητικές εγκαταστάσεις για i-phone. H μουσική της ως Giganta είναι ένας συνδιασμός από garage, house και techno, με πειραματική διάθεση.

Η ραδιοφωνική της εκπομπή "Μadly" μεταδίδεται οnline στον Paranoise Radio κάθε Πέμπτη βράδυ 8 με 10, ενώ είναι μέλος της ομάδας "Rotation", ένα μηνιαίο πάρτυ με βάση την Αθήνα. Το πρώτο της επίσημο EP θα κυκλοφορήσει μες το 2013.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν Giganta στην Θεσσαλονίκη και το Mπορ ντε λό με ελεύθερη είσοδο. Μαζί της οι Plughead και Golpe. be there!

No comments: