Saturday 6 July 2013

12-14/7 Reggae Hope Festival in Kozani


Μια μουσική και μια ιδέα που υπερβαίνει τους φραγμούς και διαχωρισμούς φυλών, εθνικοτήτων και παντώς συνόρων.... η συλλογική συνείδηση μιας αλλαγής που έρχεται από μέσα μας.... έρχεται μέσω των στίχων, των ρυθμών και των μελωδιών της Reggae!

Το πρώτο Reggae Hope Festival καλεί τους φίλους απ' όλη την Ελλάδα στον Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης, δίπλα από την λίμνη Πολυφύτου στις 12-13-14 Ιουλίου.

Τρεις μέρες μιας καινούργιας πρωτοβουλίας που θα φέρει μαζί μερικούς από τους πιο χαρακτηριστικούς Έλληνες εκπροσώπους της Reggae μουσικής σε ένα πανέμορφο τοπίο, όπου όλοι οι φίλοι θα ξανασμίξουμε, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα γεμάτη χρώματα, ιδέες και θετική ενέργεια. 

...και η λίμνη θα γίνει κήπος! Ένας μεγάλος κήπος μουσικής, αγάπης και συντροφικότητας! Μια ελπίδα ότι θα δούμε επιτέλους αυτόν τον πανέμορφο κήπο... θα τον φτιάξουμε εμείς... εκεί... απαντώντας στο κάλεσμα της μουσικής που μας ενώνει και μας δίνει αυτήν την ελπίδα, μια Reggae Ελπίδα! …One Love…!

Συμμετέχουν:
ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ
ONE DROP FORWARD
SOUL FIRE
ANIMA NATION
GLOBAL VIBE
ITAL LIGHT 
JAH LOVE MARIA
NEK+MAGMA D 
TARZAN BROS 
FULL CIRCLE 
STEFANATTY
SISTAH JAMMAROOTS
RASTAYOUTH
TAKIS JAH ROOTS
LEW JAH
DIGITAL MONK
D.D.B"Dhmhs/Dub/Bass"


Η είσοδος στον χώρο που θα διεξαχθεί το Reggae Hope Festival στην Λίμνη Πολυφύτου κοστίζει 5 ευρώ για μία ημέρα, ενώ το εισιτήριο τριημέρου τιμάται προς 10 ευρώ. Επίσης σημειώνεται ότι με την αγορά εισιτηρίου έχετε δικαίωμα για ελεύθερη κατασκήνωση στον χώρο. be there!

No comments: