Tuesday 16 July 2013

*new on Beatquick; Yegor Cergei - Hip Hope


H BeatQuick παρουσίασε και διαθέτει εδώ και λίγες μέρες, συγκεκριμένα από τις 8 Ιουλίου, την 10η κυκλοφορία της, και μάλιστα καλωσορίζοντας στις τάξεις της ένα νέο μέλος.

Πρόκειται για τον Yegor Cergei από την Αθήνα, ο οποίος προστέθηκε στο δυναμικό της Beatquick και δημιούργησε ένα εξαιρετικό άλμπουμ το οποίο προσφέρει δωρεάν μέσα από το αθηναϊκό label.




O τίτλος του είναι Hip Hope και περιλαμβάνει 21 αυτοτελή κομμάτια, ορισμένα πραγματικά πανέμορφα και μελωδικά, με ένα τέλειο feeling που αποπνέουν. Η συνολική διάρκεια του δίσκου ξεπερνάει την μία ώρα και μπορείτε να τον βρείτε σε ψηφιακή μορφή για κατέβασμα εδώ

Το Ηip Hope κινείται φυσικά κατά βάση σε hip hop μονοπάτια, με πολλά υπέροχα samples να βρίσκονται στο επίκεντρο, σωστά συνδιασμένα με εντυπωσιακά beats, ενώ άλλοτε υπερισχύει μια soulful διάθεση, άλλοτε πιο ψυχεδελικές στιγμές με αρκετά ethnic στοιχεία σε διάφορα κομμάτια. 

Ένα άλμπουμ που σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να κατεβάσετε και να ακούσετε και γνώμη μας ότι το Ηip Hope είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες μέχρι σήμερα και πιο ενδιαφέρουσες παραγωγές της BeatQuick. enjoy!

No comments: