Monday 23 September 2013

Massive dnb night with Mindscape in Athens!


Οι Enemies Of The State παρουσιάζουν το ερχόμενο Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου το πρώτο τους event για την φετινή σεζόν με special καλεσμένο τον MINDSCAPE, μέλος των Commercial Suicide και Eatbrain, στο 7Sins Club (Θεμιστοκλέους και Γαμβέτα 5, περιοχή Ομόνοιας) στην Αθήνα.

Ο Gergely Sasvári aka Mindscape είναι ένας από τους πιο γνωστούς παραγωγούς που έχει ξεπηδήσει από την ακμάζουσα τα τελευταία χρόνια Drum 'n' Bass σκηνή της Ουγγαρίας, πατρίδα επίσης των Chris.SU, SKC, Jade και Zero Method.




Το 2003 δημιούργησε το τριμελές σχήμα Mindscape αλλά λίγο αργότερα μετατράπηκε σε solo project του, για να αποκτήσει σύντομα διεθνή φήμη με την βοήθεια του μεγάλου Trace. To 2007, ο Mindscape κυκλοφόρησε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο του album Black Lotus στην Citrus Recordings, το οποίο τον απογείωσε ενώ τα γεμάτα ενέργεια dj sets του αν και deep, minimal αισθητικής εντυπωσίαζαν όσους τον παρακολουθούσαν.

Αργότερα, το 2011 έβγαλε το δεύτερο προσωπικό του album Βοunce LP στην Commercial Suicide για να ακολουθήσει έναν χρόνο αργότερα το τρίτο του, Martian Chronicles στην ίδια εταιρεία.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει κι άλλες κυκλοφορίες σε αξιόλογες εταιρείες, όπως Subtitles, Eatbrain, Bad Taste, P51, Citrus και έχει συνεργαστεί δισκογραφικά με σπουδαία ονόματα της σκηνής: Cause 4 Concern, Gridlok, Break, Audio, Dose, Noisia και άλλους.

Το 2013, ο Μindscape παραμένει μια μεγάλη δύναμη της drum 'n' bass σκηνής σε διεθνές επίπεδο, τόσο σαν παραγωγός όσο και σαν dj.

Στο event της Αθήνας το προσεχές Σάββατο, θα παίξουν επίσης οι Disphonia (SOM Music, Mindtech, Full Force), Insom (Ammunition, Mindtech, Urban danja), Camelorg (Subway Music, Platform, Ponylicks), Abend (Enemies of the state), Aba, Stfu, Cannibal Selecter.

Ώρα έναρξης στις 23.00 και αντίτιμο εισόδου 5 ευρώ. be there!

No comments: